beginnende schrijvers

Om beginnende schrijvers een helpende hand te bieden geeft Jill workshops en cursussen.

workshop Schrijfsalon

Wie de schrijfsalon volgt, schrijft vooral voor zichzelf, niet om een eigen roman te schrijven, maar wie weet... Mensen willen graag schrijven over wat hen beweegt, maar ze weten niet precies hoe ze het moeten aanpakken. Zeg niet 'ik heb geen tijd', want dan stel je jezelf niet als prioriteit. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te maken.

 

De Schrijfsalon staat dus ook in het teken van mindfulness. Al je beslissingen komen vanuit je eigen kern. Als je daar niet naar luistert, maak je geen beslissingen en keuzes voor jezelf en communiceren met anderen wordt dan ook moeilijk.

 

Schrijven is dé manier om jezelf te leren kennen. Een bladzijde per dag is al genoeg. Schrijf op wat je hebt meegemaakt en hoe je in bepaalde situaties reageerde. Zo kun je iets oppakken wat je anders had weggestopt.

 

Als je op elke pagina zo'n ontdekking kan doen, kun je dat als een kralenketting aan elkaar rijgen. Op die manier leer je je eigen gedachtewereld onderkennen.

 

De workshop is absoluut niet zweverig, maar vol praktische tips en oefeningen.

 

cursus Columns schrijven

In een column heb je een paar honderd woorden tot je beschikking. Daarin dient het allemaal te gebeuren. Je column is prikkelend en geeft stof tot nadenken. Je zet mensen en situaties raak en vaardig neer. Je hebt niet alleen een aansprekende opening, maar ook een verrassende afsluiting. Je stijl is bovendien herkenbaar ...

 

Een workshop of lezing van Jill Stolk?

voor meer info
Stichting Schrijvers School Samenleving
www.sss.nl
 

↑ top